Gårdagens och dagens middag består av en helstekt kalkonfilé (bryn hastigti stekpannan och laga sedan färdigti ugnen, innertemperaturen ska upp till 72 grader) med ugnsrostad sötpotatisoch palsternacka (olivolja, torkad timjanochflingsalt på) och en chevrékräm gjord på crème fraiche, chilioch chevréost. Supergott och det gickriktigt snabbt, bara 20 minuter på 225 grader i ugnen
Här och nu tänkte jag bjuda på ännu ett tipsinför årets nyårsmiddag, nämligenkalkonfilé. Jag hoppas innerligt att ni haft en bra jul tillsammans med era nära och kära
Jag använder migaldrig av färska lasagneplattor vanligtvis men häromdagen när jag var sugen på att slänga ihop en lasagne så snubblade jag över det här receptet på en hemsidaoch det hade blivit populärt av kommentarerna att döma
Klockan är två på natten och jag är fortfarande vaken… Har testat att räkna får men till slut så bestämde jag mig för att det vara lika bra att gå upp för det blir nog ingen sömn inatt
Skördetidoch obegränsade möjligheter att improvisera denna köttfria måndag. På lunchbordet idag, en delikatvegetarisk paj med litemedelhavsinspirerad touch
Förra veckan köpte jag skinkstek för att vi skulle göra skinksnitzeloch då passade jag på att köpa två stycken, så den här veckan blev det något helt annat med skinkstek
Blanda mjöl och smör till en grynig massa. Till påskbordet. salt och peppar. Blanda ihop alla ingrediensertillfyllningen utom Saint Agur osten och den rivna osten
Ansa ochskiva svampen och stek den i en stekpanna med matfett, tills svampen får färg. Dra smeten från kanterna med en stekspade, så att lös smet kan rinna ner i pannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.