Den här sommaren har jag ju förmånen att arbeta med svensk rapsgris från Scan och jag kan inte tänka mig något bättre att göra avsidfläsket än att röka det
Pressa de kokta potatisarna och blanda med äggen, krydda med salt & peppar. Potatisbullar är ultimata när du har lite kokt potatis från gårdagen kvar i kylen som du inte vet vad du skall göra med
Det smått komiska är ju deras likhet med fiskbullar. Vi köpte Garants kammusslor(som bara är ett annat namn för pilgrimsmusslor) och de fick ju toppbetyg i senaste numret av Allt om mat
Smaka avmed lite fond, vitpeppar och salt, sätt åt sidan. Börja med att hyvla två stjälkar med hjälp av en mandolin, lägg hyvelspånen i isvatten, sätt åt sidan
Sallad med en skivad avokado (bort med de vita delarna), en avokado skivad, hackad koriander, en hackad chili, en riven vitlöksklyfta och lite pumpafrön
På slutet kan du använda en stavmixer men låt det vara lite grovt. Tag ut ur ugnen och mosa sönder blomkålen ihop med salsiccian i en bunke tillsammans med smör och creme fraiche
Placera på mitten av tallriken och pryd med två pilgrimsmusslor. Då vi hade kvar bruna ljus och jag nyligen inhandlat några krukor med "rostigt" utseende tyckte jag att brunt och vitt kändes fint
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.