1 pkt
Crème fraîche (gärna med örtsmak) 2 dl Fiskbuljong 1 tärning Vatten 2,5 dl Torrt vitt vin (ex matlagningsvin) 3 dl Matlagningsgrädde 2,5 dl Lax ca 400-500 g Räkor ca 300 g Eventuella andra kryddor att pynta och smaka av med
Till den kalla eller ljumna laxen som toppas medräkoroch en parmesan- ochcitronvinägrett, serveras den kalla basilika- och spenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad och dillkokt nypotatis
Häll på saffran, vittvin, fiskbuljong, grädde och timjan. Skala räkornaoch toppa soppan precis innan servering, strössla persiljan över och servera genast med aioli och ett gott bröd
Häll på saffran, vittvin, fiskbuljong, grädde och timjan. Skala räkornaoch toppa soppan precis innan servering, strössla persiljan över och servera genast med aioli och ett gott bröd
Till den kalla eller ljumna laxen som toppas medräkoroch en parmesan- ochcitronvinägrett, serveras den kalla basilika- och spenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad och dillkokt nypotatis
"Det här är den godaste fisksoppan jag någonsin ätit, och jag har ätit en hel del fisksoppa". När vi hade middagsgäster för ett tag sedan gjorde vi en riktigt god fisksoppa
Den här fisksoppan har en riktigt god smak. Servera soppan tillsammans medräkoroch vitlöksmajonäs. Soppan är enkel att lyckas medoch går snabbt att laga
Smaka av med vitlök och salt och peppar. Då har du en såsbas med väldigt koncentrerad smak. Här kommer en riktigt smarrig förrätt, Det går bra att göra en större portion och ha som huvudrätt också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.