Rör samman smör, socker och vaniljsocker i en bunke. Vänd ner all hackad choklad. Tillsätt ägget , lite i taget och rör blandningen luftig med degkrokar
Blanda alla torra ingredienser samt chokladhacket i en bunke, och rör i olja och ägg. Första gången jag gjorde cookiesen (på LCHF-vis och med kokosolja) lät jag degen vila i kylskåp och skar skivor av den, andra gången (med rårörssocker, vaniljsocker och mandelolja) rullade jag degen till bollar direkt och gräddade
Ta ut kakorna och strö över några chokladknappar på en gång så att dom smälter på kakan. Älskar hennes kakor, bakverk och tårtor, de här kakorna är absolut inget undantag
Mörkchokladbotten med vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Och det blev lite mjuksega cookies med daim och vit choklad. Hacka chokladenoch rör ner i degen. Blanda mjöl, vaniljsocker, salt och bikarbonat och rör ihop till en deg
Det är en krämig mörkchoklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i. Bryt ned chokladen i det smälta smöret och låt det smälta samman
Bryt chokladen i mindre bitar och mica in tillsammans med tranbären. Mixa snabbt ihop vetemjöl, bakpulver, potatismjöl, florsocker och smör i tärningar till en deg i matberearen
Sega, söta och fyllda med vit chokladoch macadamianötter. Rör i strösocker och farinsocker i smöret. Blanda runt till en deg och rör sedan ned nötter ochchoklad
170 g smör 180 g macadamianötter [2,5 dl] 140 g farinsocker [2 dl] 120 g strösocker [1,5 dl] 55 g ägg [1 st] 15 g äggula [1 st] 300 g vetemjöl [5 dl] 3 g bikarbonat [0,5 tsk] 2 g salt [0,5 tsk] 4 g vaniljsocker [1 tsk] 250 g vita chokladknappar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.