Skala och koka potatisen. Putsa fläskfilén från senor och skär den i 1½-2 cm skivor. och salta och peppra med svartpeppar stek filén ca 3-4 min på varje sida lägg åt sidan på ett fat med folie över
Den här veckan har det varit min tur att var förkyld så det har inte blivit mycket gjort i köket. Nu har hela familjen varit mer eller mindre förkylda så nu måste vi väl få vara friska ett bra tag, eller hur
I fredags kväll kom bästa Jenny förbi och käkade med oss. Alltid lika trevlig med hennes spontanbesök hos oss och alltid lika roligt att bjuda en så tacksam gäst som Jenny på mat
Tid ca 40 min / 4 pers. / Ugn 225 graderIngredienser fyllning. 800 gr fläskytterfilé eller fläskfilé1 pkt bacon1 rödlök2 vitlöksklyftor2 nävar färsk spenat1,5 dl soltorkade tomatersalt o pepparSås
Fantastiskt gott. Fläskfilé under täcke. 4 pers ugn. 250Â ° Det här behöver du. 800 g fläskfilé 4 tomater ½ purjolök Salt Svartpeppar 2 påsar kryddig Béarnaisesås eller hemmafixad
Har varit första dagen på företaget där jag ska göra mitt exjobb idag, så ikväll är jag lite seg. Då passar det toppen med enkelt lagad mat, allt i en form
På tal om goda fläskfilérecept så kommer här ett till. Jag och min kompis Jenny lagade mat tillsammans för ett tag sedan och då lagade vi den här goda rätten
I veckan ville vi prova lite nya LCHF-recept (som jag självklart ändrade lite på) vilket resulterade i en mycket god middag som jag tyvärr glömde fota när den var klar