Äntligen är det säsong för färskpotatis. Så himla fräscht, somrigt och gott. Jag älskar färskpotatis. Du kan även smaksätta potatisarna med timjan, rosmarin eller vitlök
Efter en midsommarhelg är jag nog inte ensam om att ha kokt färskpotatis över i kylen. Potatisen suger inte åt sig grädden som den ska, det blir bara blask och potatisenblir "aldrig" färdig
IngredienserPortioner. 4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citronflingsalt peppar 4 ark grillfolie 600 g torskfilé Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken. Kupongen är laddad Kryddkvarnar 10 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong
Skär revbenen ibitar. Häll av skyn som bildats och krydda med salt, peppar och chilipulver. Glasering. Värm gelé och honung och blanda med soja och ingefära
IngredienserPortioner. 4 1 kg färskpotatis (skrubbad) 2 msk olivolja 1 tsk flingsalt salt och svartpeppar Örtolja 2 dl blandade hackade örter (t ex persilja, basilika och timjan) rivet skal och juice av 1 citron 2 rivnavitlöksklyftor 1 dl olivolja 1 dl finriven parmesanost Lägg tilliinköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.