Vitchokladkladdkakamed hallongrädde. Pudra med florsocker före servering. Jag hade gjort en vitkladdkaka, och här har ni receptet som kommer från tidningen Hembakat
Det verkar inte som om de brukar göra kladdkakor i Frankrike, eller så var hon inte så inne på bakning och efterrätter, men hon trodde faktiskt att jag hade misslyckats med kakan
Servera med grädde eller gräddglass. Blanda smält smör, den smälta chokladen, äggen och sirap. Häll smeten i smörad och bröad form och ställ in i ugnen ca 15-20 minuter. Kladdkakan ska stå kallt 1 timme innan servering, vill man kan man pudra över lite florsocker,. 200 gram vit blockchoklad
Därför får ni flukta lite över en kladdkakamed lakritssmak istället. Den ska vara lite lös och lätt vaggig i mitten när du tar ut den, man vill ju ha en kladdig kladdkaka
)Mitt andra bidrag till Kladdkake-SM var alltså denna "Kladdkakamedvit choklad och chokladmaräng". Finalen vann jag med "Kladdkakamed kanel- och kardemummafudge"
200 g vit choklad. 200 g vit choklad 150 g smör 3 ägg, rumsvarma 2 dl socker 2 krm salt 2 dl vetemjöl 1 msk vaniljsocker 1 citron, rivet skal 40 g Lakritsfabriken Rasberry Salty Liqourice smör, till formen ströbröd, till formen
Toppa med det och pudra sist över lite florsocker. Börja med att göra lemoncurden. Självklart kan du köpa en färdig men det är busenkelt och MYCKET godare att föra en egen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.