Det blev riktigt gott det med. Serveras med pressad potatis och god sallad. Till varmrätt igår gjorde jag rödspättarullader som jag fyllde med spenat och västerbottensost
litecitronsaft. grovhackad dill. Skär torskfiléernatillportionsbitar och lägg ned dem i formen. Vispaihop vatten, vin, fond och citronsafti en kastrull
Sista dagen på påskens helg är här och vi hoppas att ni har haft det bra och fått njuta av god mat. Vissaficktydligen besök av kung vinter och det med besked, vi slapp tack och lov undan snöfallet även om det plötsligt blev kallt om öronen igen
Jag tänker varje år att nästa år ska jag vara ute igodtid……men så drar tideniväg. God kväll. Har varit ett par hektiska veckor, så jag har intehunnittittain här
Måndagens recept är stulet av Bevemyrs och var himla, himla gott. Anette äter ju inte kött så den dubbelmarineradefläskytterfiléngickinte hem hos henne
Oj va lycklig jag blev i unga år när mamma lagade fiskgratäng. Som bäst var den när det, precis som i receptet nedan, låg nyskalade färska räkor på toppen
Annars blir rätten kanon god ändå, majonnäsen som smälter ihop med dillen över laxen -tok gott. lägg ett bakplåtspapper på en plåt och placera fisken med skinnsidan mot pappret
Tipsetidagblir en jättegod gratäng vi åt häromdagen. Lyxigalediga fredag har anlänt. Den kommer att avrundas tillsammans med goda vänner, god mat och något gott i glaset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.