Jag har aldrig riktigt tyckt att det är gott med rabarberpaj. Anledningen till det är nog att de pajer jag smakat har varit väldigt sura, så sura att det riktigt drar i kinderna
Ute är det höstrusk, mörkt och ruggigt. Vad passar då bättre till kvällsmat om inte nybakade scones. Detta är premiär för mej vad gäller glutenfria scones
Smula ner jästen i en degbunke och tillsätt äggen och vattnet. När jästen lösts upp tillsätt kaffebrödsmixen (spara ev lite till utbakningen eller använd annat glutenfritt mjöl)
När jag började baka surdegsbröd för nåt år sen skaffade jag en fantastiskt bra bok som komplement till Martin Johanssons surdegsbrödsbibel, och den heter Bröd från Brunkebergs bageri
Och hur tror ni jag äter mina, om inte med leverpastej och smörgåsgurka. . Äntligen har jag hittat ett bröd som är enkelt att baka, inte innehåller kokosmjöl eller mandelmjöl (vilket är gott, men ganska dyrt) och är supergott
Länge har jag gått och tänkt att jag skulle göra ett gott och saftigt morotsbröd som är hälsosamt och packat med fibrer, vitaminer, proteiner, bra fetter och med få kolhydrater