Det var mycket makrill för några veckor sedan, i samband med vårt besök i Göteborg med omnejd. Grovmald senap, äpple och purjolök ger en smak som passar lika bra till en god, grillad korv som till varmrökt lax - eller då, som i vårt fall, rökt makrill
se där de använder Arlas nyhet Färskost medsenapochhonung. Det är enkelt och gott att toppa laxen med färskost av någon typ och idag testade jag ett recept från arla
Många har svårt för fläskkarré, men rätt tillagad ochmed schyssta tillbehör är det en höjdare. Ta upp karrén och vispa ner senapen i stekskyn som karrén släppt, såsen är klar
Lycklig kom jag hem och tänkte att nu, NU skulle jag minsann fixa till de här så att de smakar gudomligt, och så gick jag ner till bokhyllan med kokböcker
Putsa fläskfilén, skär den längs med, nästan helt igenom. Servera t e x med Hasselbackspotatis, grönpepparsås och grillad tomat (tomaten kan läggas i samtidigt som filén i formen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.