Lammburgare med karamelliseradrödlökoch parmesanmajonnäs. Karamelliseradrödlök, parmesanmajonnäs, rucola, dijonketchup, saltgurka (den godaste är från Kinda
)Förrätten blev gratinerad getostoch färska fikon på en frasig smördegsbotten. ) Men jag lever, jag lovar, det har bara varit så galet mycket, både på jobbet och hemma
Salta och peppra, lägg på en skiva getostpå varje svamp och ringla över lite olivolja. Den här vegetariska förrätten serverade vi sist vi bjöd på middag, och den kommer jag garanterat att göra fler gånger
Lägg på en hamburgare, lite karamelliserad lök och en bakad tomat. Lägg på ostarna och låt dem smälta. Dela tomaterna, lägg dem på en plåt med snittytan uppåt
När vi var i Åre hade vi delat upp så man hade två matdagar och så var man två och två och roterade så man fick laga mat med olika och behövde inte tänka på det varje dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.