Satt ute på balkongen igår på förmiddagen och laddade upp lite D-vitaminer, sen tog jag och Mich en långpromenad från Årstaberg via Liljeholmen, Hornstull - Skanstull och sen gav vi upp några busstationer från Gullmarsplan
Har varit iväg på en efterlängtad resa men är nu tillbaka på hemmaplan och njuter av en ledig dag. Det har kliat ordentligt i mina bakfingrar och i morse bakade jag några riktigt somriga muffins
Nu är jag tillbaka från semestern och sköna lata dagar. Ursprungsrecept är med rabarber men jag har även gjort med färska hallon (och även frysta – men då blir de lite mindre snygga)
Den här muffinsen (och dess kompisar som är uppätna redan) är nog de godaste muffinsarna jag bakat (möjligtvis oavgjort med dubbelchokladmuffinsen med mockaglasyr)
Ett helt vanligt muffinsrecept med lite extra riven mandelmassa och så sockrad rabarber. Från en snäll kollega fick jag en stor bunt rabarber som bland annat blev till rabarbermuffins som solig söndagseftermiddagsfika
Vispa ägg och sötning poröst. -) Först ut på agendan stod rabarbermuffins. Lägg i resterande ingredienser och låt stå några minuter, så att det får dra ihop sig
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.