Den här linssoppan kokar jag med röda linser, den är lite söt och ganska stark. Förra året på linssoppans dag bjöd jag på recept på en krämig linssoppamed gröna linser, vill du testa den hittar du receptet här
Garnera efter tycke och smak med vispad grädde ochfärska bär, eller servera separat vid sidan om. Tål du inte mandel kan du ta kokosolja, och ersätta mandelmjölet med riktigt fint mixade solroskärnor
Hacka dill, gräslök, rödlök och blanda samman med majonnäs, vispgrädde och kaviar. Brödskivorna formas till rundlar med hjälp av ett glas som trycks genom brödskivorna
Den här linssoppan, med vitkål och apelsin, är ytterligare en av alla de maträtter som visade sig bli mycket godare än vad jag trodde att den skulle bli när jag läste receptet (jag måste nog vara en ganska kräsen receptläsare eftersom det fenomenet inträffar så ofta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.