Äntligen har jag lagat en maträtt som jag faktiskt tagit mig tid att fotografera och blogga om. Det var bra längre sedan jag la upp ett recept på mat senast och det beror helt enkelt på att jag inte lagar så mycket mat längre
Det jag tycker är svårast att få till med matlagning är temperatur. Trixandet och planerandet att få klart alla moment samtidigt för att kunna servera en välsmakande och rykande het måltid till sina gäster är ingen barnlek
Hej på er. Här går veckorna alldeles för fort. Vi är just nu inne på sista semesterveckan så efter helgen börjar allvaret om igen, men det känns riktigt okej för min del i alla fall
Måste bara tipsa er om det här supergoda sättet att tillaga fläskfilé på. Jag gjorde detta recept som jag hittade i Zetas broschyr "Mat för minglare" när vi hade kalas för dottern härom helgen
Dubbelmarinerad fläskfilé . Fortsättning på 40-års middagen. Efter lite beerpong så var det dags att slå sig ner för att äta lite, det var väldigt trångt men jag tror att alla lyckades med att äta från sin egna tallrik