Marinerad fläskfilé med balsamsky
Linneacakes
Linneacakes
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Vitlök
  • Salt
  • 4 pers
  • 600 gram fläskfilé
  • Sätt ugnen på 225 grader Putsa filén.
  • Pensla marinaden på filén.
  • Bryn fläskfilén.
  • Lägg i en ugnsform och låt filén vara i ugnen tills den uppnår en innertemperatur på 65 grader
  • Balsamsky - 4 pers 3 dl vatten
  • 1 dl grädde
  • 1 kalvbuljongtärning
  • 2 msk vetemjöl (kan behövas mer om såsen känns lös)
  • 1 msk soja
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 msk sweet chilisås
  • 2 krm salt
  • 1 krm peppar
  • ev. socker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.