Maken panerade fiskpinnarna genom att först blanda 1,5 dl ströbröd med 1 dl riven västerbottenost. Därefter vände han fisken i ägg och i ströbröds-ost-blandningen
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås till fisk, faktiskt
Det är inte så värst ofta som vi äter fiskpinnar i vår familj, men ibland händer det och då väljer jag fiskpinnar som är gjorda av fiskfilé, inte av malet "jagvetintealltvadsomkanvarai"
På tal om goda fläskfilérecept så kommer här ett till. Jag och min kompis Jenny lagade mat tillsammans för ett tag sedan och då lagade vi den här goda rätten
hej. igår hede vi tacokväll, min underbara vitlökssås passade perfekt, vill du prova den. ingredienser 4 msk turkisk yohgurt 1 msk majonnäs 2 vitlöksklyftor lite salt&peppar blanda sedan alla ingredienserna och låt stå en stund
Antal portioner. 4 Ingredienser. 4 skivor skinkschnitzel 2 ägg 1 dl vetemjöl 2 dl ströbröd citron och ansjovisBanka ut köttet till ca 4 mm tjocka skivor
Riktigt god och krämig pastagratängEnkel och snabb att tillagaIngredienser 4 port. 300 g pasta150 g rökt skinka eller kalkon1 pkt bacon3 dl tomatsås på burk2 1/2 dl Kelda ostsås1 dl Arla Köket riven ost mager 1
Enjoying life - Kökets pärla - mer än bara matlagning