Oxfilé i ugn eller som vi säger Kajsas oxfilé är en "allt i ett" rätt där endast man behöver en grön sallad för att komplettera, och endast grönt i salladsskålen, för det finns så mycket rött, gult och orange i formen att om du blandar tomat och röd paprika i salladen så försvinner den på tallriken
Oxfilé. Oxfilé. Stycka oxfilén i 4 bitar. 700 g oxfilé, gärna mittbiten. Gör så här. Rotfruktskaka. Skiva rotsaker och lök tunt, skölj inte grönsakerna då det är viktigt att all stärkelse sitter kvar
oxfilé,. 800 gram oxfilé i skivor. Låt det brynas lätt och stek sedan oxfilén i 1-1 ½ minut på vardera sida, låt sedan köttet vila på en tallrik under folie i 5 minuter innan servering (för medium) Vill du ha köttet mer eller mindre tillagat se tips nedan. 800 gram oxfilé i skivor
Blanda alla ingredienser i en kastrull och koka upp. Detta blev nämligen vår middag förra söndagen då vi gillade en hel bit oxfilé som vi serverade tillsammans med rostad färskpotatis och en aromatisk sås som en läsare tipsat om
Ja, gott var det i alla fall. Det blev mindre än 4 timmars sömn, men alla var jättenöjda och vi har haft superskoj. 450 g hel oxfilé som varit fryst1 msk salt1 msk socker1 tsk svartpeppar2 msk timjanNobissås. 450 g hel oxfilé
ex entrecote, oxfilé eller fläskfilé. Visst, Alla hjärtans dag kanske är lite klyschigt och självklart utnyttjar affärerna oss till tusen men det är ju faktiskt kärlekens dag, lite mysigt är det ändå
Länge har jag suttit framför datorn med haklapp och handduk och dregglat över Linda/Kryddburkens fantastiska köttbitar som fått tillagas i låg temperatur och i lååååång tid
B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Parera alla hinnor på köttet. Oxfilé. Bryn i het panna på alla sidor. Värm upp igen och sila av alla fasta partiklar, helst i en strutformad chinoise, men en rund fungerar också
Gnocchi alla sorrentina är en läcker italiensk gratäng med gnocchi i tomatsås toppad med ost. Det var trevligt att byta ut pastan mot gnocchi, det gick hem hos alla i familjen
Spagetti alla puttanesca4-6 pers500 gram spagettien burk tonfisk i olja2 vitlöksklyftor1 msk avrunnen kapris30 gram sardeller i olja1 röd chili en liten knippa bladpersilja8 svarta oliver utan kärnormalen kanel400-500 gram passata eller krossade tomater1 citronFräsiga smakerTomatröran med tonfisk klar. Spagetti alla puttanesca 30 minute m
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.