Många gånger har jag totalt misslyckats trots tålmodiga timmar och entusiasm över mina experiment. Men med hänsyn till mina övriga familjemedlemmar gör jag alltid köttet helt o hållet medium
Det här receptet har jag fått av min mormor, jag tror det är taget ur någon tidning från början. Det är min absoluta favoritköttgryta, den slår tom den gamla klassikern kalops
Nu ska ni få ett recept på en riktigt smarrig lax. Välj mått efter personer. laxfilégrön pestomozzarellasvartpeppar, saltLägg laxen i en långpanna och smeta på pesto
Tro det eller ej men jag lagar faktiskt mat även om den inte hamnar på bloggen för tillfället. Värmen i kombination med alla "projekt" här hemma gör att matlagningen mest går på i gamla spår och inte särskilt mycket nytt har tillkommit alternativt har jag inte gett mig tid att fotografera det som hamnat på bordet
Tillbaka efter två nätters tripp med husvagn till Alingsås. Eftersom det var över middagstid när vi kom hem var det bara att kika vad kylen hade att erbjuda och där fann jag skinkan som jag svurit över ett par gånger, den som är handlad över charkdisken och som var tänkt som smörgåspålägg men som är på tok för tjock för att avnjutas på mackan, vill liksom ha mitt smörgåspålägg tunt, inte som en halv kotlett att tugga på utöver mackan