400 g spagetti. 200 g pancetta eller bacon, skuren i små bitar. 300 g PhiladelphiaOriginal. 50 g parmesanost , finriven. 400 g spagetti 200 g pancetta eller bacon, skuren i små bitar300 g PhiladelphiaOriginal 50 g parmesanost , finrivensvartpeppar salt
Blanda degen, gärna i en matberedare och låt den vila kallt minst en timme. Bottna med rivna äpplen, vispaihop alla ingrediensertillfyllningen och häll den över
Idag har vifirat sonen på hans tjugoandra födelsedag. När han var liten brukade vi knö ihop oss i hans säng och äta frukost innan det var dags för paketöppning
Att fylla år är något som jag alltid har älskat. Inte så mycket för att jag vår vara i centrum utan mer för att en bliromgiven av så mycket kärlek och människor
Den här grytan är väldigt enkel, möjligenonödigt enkel för att lägga ut recept på men samtidigt så blev jag så glad idag när faktiskt alla ifamiljengillade maten, det är ju egentligenmitt mål varje dag när jag lagar mat
Ingredienser 450 g kalkonfärs 150 g kalkonbacon, strimlad 2 msk olivolja 1 st stor gul lök, finhackad 2 st vitlöksklyftor, finhackade 1 st stor morot, hackad 1 burk konserverade körsbärstomater 2 msk tomatpuré 1,5 dl rödvin 1,5 dl hönsbuljong 1 kruka färsk basilika salt svartpeppar Tillservering. 1 st avokado spaghetti eller annan pasta riven parmesanost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.