Värm upp men låt ej koka. Att jag inte har testat göra glass själv förut är en gåta. Servera glassen i några fina glas och klicka över lite ljummen bärkompott
detta blev mycket smakligt och var rätt enkelt att slänga ihop, men trots att vi använde ett fett kött, avocado och rapsolja samt en fet yoghurt så kändes det ändå som att den där mättnaden man nu vant sig vid inte infann sig
lite vaniljpulver, men det blir tillräckligt sött utan också. Har inte riktigt hunnit lista ut det än. Vill du äta det till lunch/middag rekomenderar jag att göra en större sats och att äta något mer till
Det går så klart att byta ut fruktsocker mot vanligt socker, för den som inte bryr sig om det. Ta fram smöret så att det blir rumstempererat och koka kaffet så det hinner svalna av
Fixa och plocka med allt och fara fram som en virvelvind och känna mig nöjd och tillfreds och göra fint här hemma… Jag vill, men orkar inte… Det låter som det var en evighet sen jag fick göra allt detta trots att de bara är fyra dagar sen… Men för MIG en hel oändlig, evighet, ensam i en dubbelsäng med värsta â€tyck-synd-om-mig-humöretâ€â€¦Â  När jag är van att göra det varje dag och jag dessutom älskar det så blir det himla tomt & deppigt
Fast egentligen intemen är det semester så blir det lätt så. I senaste Allt om Mat sätter de betyg på pizzabottnar med tomatsås och jag lyckades visst pricka in en av de sämre sorterna med den pizza jag gjorde för några dagar sedan men det blev gott nog ändå
Experimenterar ihop något gott och ser om Amelie från Montmartre för tvåhundrade gången. Jag övervägde att kila till affären och köpa Ben&Jerry's Chocolate Fudge Brownie, man blir ju sugen på glass när det äntligen är lite varmt, men kom sedan på att jag ju kan skapa något liknande själv
Degen behöver inte knådas, bara arbetas ihop så att du kan dela den i tre bitar. 36 st lussekatter. 1. Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.