Ungersk letcho 52 recept. Åt den här goda rätten i Ungern när jag var där i början av Juni i år. Jag hade hållit på med 5 2 fasta ett tag då och uppmärksammade därför det här supergoda kalorisnåla recept
Och mina barn brukar inte äta kött. Mina kommentarer. Det tar tid att lära känna sin "potta". Jag har gjort ett par försök utan recept som blivit ok, men inte mer
Strimla löken, fräs grönsakerna med färsen och krydda. Lägg ugns form och fördela skivad potatis över. Blanda pulvret i 2 dl vatten och blanda i creme fraichen
Drag skinnet av kycklingbitarna och bryn dem i stekpanna eller kastrull. Häll på vatten och buljongtärning och låt dem eftersteka på svag värme under lock, cirka 20 minuter
Ugn 225°. Skala och skiva potatis och lök. Varva i en form och krydda med salt och peppar mellan varven. Koka upp crème fraiche, mjölk och grädde och pressa i vitlöken
Som ni vet så testar jag just nu att laga mat i en Crock-Pot. Mitt andra försök med den apparaten var att göra en skinkstek, då jag läst att kött blir otroligt mört och saftigt efter en tillagning i Crock-Pot