Bind kalkonen för att få jämnare fördelning av värmen och för att den inte ska ramla sönder. I går snöade det igen så nu ligger det ett vitt lager snö ute och det är så ljust och fint
Fyll KalkonenPenslakalkonen med soja, hönsbuljong/fond. Sallad. Kalkonen. Ta ut den och pensla lite då och då med kycklingfond samt ös över sky som kommer från kalkonen
Helstektkalkon har blivit lite av en tradition hemma hos oss under alla helgona helgen. Smält smör som du penslakalkonen med, krydda utvändigt med salt, peppar och kycklingkrydda
Här kommer äntligen receptet på Sebastians formidablajulkalkon. Fylld med massor och gott och till den serverades brysselkålsallad med granatäpple, god sås, tranbär i clementinhalvor och hasselbackspotatis
Skala och skär vitlöken i små bitar. Skala potatisarna skär de i klyftor och ta de i grytan. Slå över en burk krossade tomater, blanda runt allt i grytan ringla över olivoljan
Bakboxen i april innehöll ingredienser till en tårta med hallonmousse och vit choklad. Blanda de torra ingredienserna i en bunke för sig och sikta ned blandningen i äggvispet
Den är verkligen hur god som helst och det bästa av allt är att den inte blir torr eftersom man stoppar in ett smaksatt smör under bröstskinnet och på låren som öser kycklingen under tillagningen
Mortla vitlöksklyftorna med saltet. Blanda allt tills du får en tjock, härlig smet. Pensla revbensspjällen rejält med glazen och låt dem sedan vila i ett par timmar för att ta riktigt bra smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.