Mer midsommarmat. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Det här receptet har jag testlagat för ICA Buffé och det var en riktig höjdare. Jag kan verkligen inte påstå att vi är några storätare av lamm här hemma, men lammfärs var en bra början
God kväll . Hoppas att du haft en fin lördag och att du är nöjd med den så här långt. Här har det pysslats med lite av varje och som vanligt har tiden bara sprungit iväg
Jättegod middag idag. Dock orkade jag inte vänta på att köttet skulle bli helt klart och eftersom det är fläskkött sitter jag här och är orolig för att ha fått galna-gris-sjukan eller något
Hej där. Fredag och fredagsmys. Bästa dagen på hela veckan är här, känns liksom rätt bra. Denna rätten åt vi förra helgen, vi njöt verkligen av en middag som smakade bra på alla sätt
Det var en mustig köttgryta som stod på menyn idag. Jag förberedde den redan igår, så den kunde stå och puttra i lugn och ro tills köttet blev riktigt mört
Såhär på hösten så passar det extra bra med en mustigt god köttgryta. Problemet för mig är att jag sällan har tid att göra just köttgrytor eftersom köttet ska koka såpass lång tid om det ska bli bra
Denna gryta är mammas standard och den blir riktigt god också och är somsagt mycket enkel att göra. ). 6-8 port1 kg fransyska2 gula lökarsmörvatten2 köttbuljongtärningar2 lagerblad15 pepparkorn av olika slaggrillkrydda1 stor brk skivade champinjoner250 g frysta minimorötter2 ½ dl matlagningsgräddeStek grytbitar av köttet och hackad lök i smör