Sätt ugnen på 200ºC. Tärna lök och fräs i matfett. Blanda ströbröd, potatismjöl och vatten, låt svälla. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda väl
Sätt ugnen på 175 grader. Mal nötkärnorna i mandelkvarn. Använd inte matberedare för då finns risken att några små nötbitar blir kvar, vilket gör att degen inte blir riktigt slät
Lägg ströbröd, vatten, salt och peppar i en skål och låt svälla i 10 min. Tillsätt lök, ägg, köttfärs och persilja och forma färsen till spolformade järpar med händerna
Baka rulltårtsbottnar och dela dem på mitten så du får fyra rektangulära bottnar. Vispa grädden och blanda 1/4 med mosad banan, 1/4 med jordgubbssylt, 1/4 med krossad annanas och låt 1/4 vara naturell
Sägg ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker ordentligt pösigt. Rör der morötterna och oljan. Blanda de torra ingredienserna för sig och rör sedan ner de i smeten