Skala och tärna potatisen. Hacka och bryn löken i en gryta. Tillsätt vatten, buljong, tomatpuré, sambal oelek, potatistärningarna och körvel och koka upp
Sätt ugnen på 225 grader. Skala och skiva potatisen, lägg den i en smord ugnsform och salta lite på. Krydda klubborna med salt och vitlökspeppar runt om och gnid in
Detta recept var verkligen toppen. Om man vill få i sig mycket grönsaker så var det att rekommendera. Jag tog kort innan jag lade upp på tallriken, såg mer aptitligt ut när det kommit på tallriken tillsammans med ett par vegetariska biffar men då orkade jag inte hämta kameran igen
Här kommer en lättlagad kycklinggryta gjord med en blandning av indiska och thailändska smaker. I receptet har jag med frysta wokgrönsaker men självklart kan man byta ut dessa mot färska om man föredrar det
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Den här grytan är nu min nya favorit när det gäller kycklingrätter. Fick den första gången på en tjejfest i höstas och har sedan dess tänkt laga den själv
Receptet på den här fiskgratängen, hittade jag i en bok från Viktväktarna för 100 år sedan. Eller snarare 15 år sedan, och det var vid den tiden då jag började intressera mig för matlagning
Regn och rusk ute idag. ( Stökar på lite här hemma istället. Ska testa en ny kycklingrätt till middag och om det blir lyckat dyker nog recept upp här så småningom
Slänger in ännu ett smarrigt recept, dock ett middagstips denna gång. En jätteenkel och smarrig kycklinggryta med spännande smaker av bacon, curry och äpple
Jag fortsätter laga rätter ur Marocko på ett fat och sist blev det en marockansk lammgryta (som egentligen skulle vara med aprikoser och mandel, men i all hast glömdes det bort