Den här cheesecaken var jättegod, fräsch och en perfekt avslutning på en middag. Du kan göra hela cheesecaken i förväg och förvara i frysen, men geléglasyren bör du göra och lägga på samma dag som kakan ska serveras
När det blir över lemon curd kan du snabbt svänga ihop en cheesecake. Somrigt och friskt. Ingredienser, 8-10 bitar10 digestivekex75 g smörFyllning500 g Kesella kvarg1/2 dl strösocker1 tsk vaniljsocker3 äggulorLemon curdGör så härSätt ugnen på 175°
När jag serverade denna cheesecake till min familj i påsk så sa dom att det var det godaste jag någonsin gjort och att jag aldrig behöver baka någonting annat, det måste ju vara ett bra betyg =0) Botten
Superenkel dessert där alla ingredienser blandas i en kopp och sen in i micron i 1 minut, voilaaa. ) Borde nästan tillhöra gruppen Cupcakes då den är gjord och bakad i en kopp men den påminde lite om kladdkaka
Peppar, peppar. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche