Nattjäst bröd, hur smidigt och gott är det inte. Jag älskar nattjäst och jäser det oftast i rumstemperatur vilket jag tycker är bra för det blir så segt och gott
Jag valde alltid den teknade Svansjön ochSkolans Lilla Prinsessa. Härom dagen gick det dessutom upp för mig att det redan nästa helg är Valborgmässoafton och Första Maj
Både mamma och min mammas bästa vännina firades i helgen då de båda fyller år med en dags mellanrum. Vädret har varit ljuvligt, sådär lagom höstkallt med härliga färger och solstrålar
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
De färdiga päronen påminner lite om ingefärspäron, men smaken är förstås en annan. Allt det goda som samlas i botten på formen kokas ner med grädde till en kolaliknande kräm och slås över päronen
Kolasås (o´hoj på tub). (Kan även göras dagen innan och förvaras i plastpåse. Börja med hälften av kakan i botten sen hälften av chokladpuddingen, ett lager kolasås, hälften av de delade centerna sen hälften av vispgrädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.