Börja med att lägga filéernai botten och pressa vitlöken över kycklingen. ) Som vissa av er kanske redan har sett här så blev det en riktig skånsk husmanskost som stod på bordet idag, en äggakaga med fläsk och lingonsylt, så gott så
Här har jag blandat kycklingmedpotatis och liteolika grönsaker, paprika, tomat, purjo mm. Medtimjan och vitlökblir det en ljuvlig smak till såsen också
Igår kväll efter jobbet när jag stod framför matbutikensköttdiskmed en sån där typiskvardags-black-out-vad-tusan-ska-jag-äta-orkar-inteeee-blick hade jag ingenaning om det mästerverk jag skulle komma att skapa
Det blev helt enkelt att sittai soffan hela dagen medlillkilleni famnen och trösta, försöka få i honom lite mat då och då vilket ju gjorde att jag själv blev jättetrött och hängig
Skär kycklingeni ganska små bitar. Haka lök och vitlök. Fräs kyckling och lök i fettet. Häll i vatten, buljongtärning, passerade tomater, oregano, lagerblad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.