Fläskkotletter ugnsstekt potatis och chilibearnaise
Nam Nam
Nam Nam
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 4 stora potatisar av mjölig sort
  • 2 dl ankfett
  • salt
  • 45 minuter Vänd runt i potatisen några gånger
  • 2 stora fläskkotletter
  • 2 msk konjak (kan uteslutas)
  • salt och peppar
  • Leila Lindholm´s Chilibearnaise (ca 8 port)
  • 300 g smör
  • 2 st schalottenlökar
  • 1 dl dragonvinäger
  • 15 st svartpepparkorn
  • 4 kvistar bladpersilja
  • färska dragonblad
  • 3 st ekologiska äggulor
  • flingsalt
  • några droppar citronsaft
  • 1 st mild färsk röd chili
  • 1 msk sweet chilisås
  • 1 kruka färsk dragon
  • 0.5 kruka färsk persilja
  • svartpeppar från kvarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.