Blanda samman och låt kotletterna marinera i blandningen, minst 3 timmar men gärna över dagen. Ett bra tips är att marinera köttet i en plastpåse, försök klämma ur så mycket luft som möjligt.
Ta upp köttet från marinaden och grilla.
Kall sås med västerbottenost och rosépeppar
2 dl
crème fraiche
1 msk
rosépepparkorn
1-2 dl
fint riven västerbottenost, beroende på eget tycke och smak
Krossa rosépepparkornen och blanda samman med övriga ingredienser. Låt stå kallt till serveringen, gärna någon timme så smaken får mogna till sej ordentligt.
BBQ-sås med vitlök. Kall Bearnaisesås. Grillad kycklingsallad med ost och majssås, nachochips och. Ankbröst med röd vinbärsås, edamamebönor och potatismos
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. Den där lite odefinierbara, kalla, vita såsen passar faktiskt väldigt bra till fiskpinnar, kokt potatis och gröna ärter
Servera fisken tillsammans med kokt potatis, inlagd gurka och den kalla såsen. Tror egentligen inte på att fasta men eftersom både jag & min man inte får önskvärda resultat med viktminskningen just nu så tänkte vi ge kroppen en chock och det funkar
Hacka rödlöken mycket fint, halvera gurkan och skrapa ur kärnhuset med en sked. Riv skalet från limefrukten men bara det gröna ska med, blanda sedan allt med créme fraiche i en skål och smaka av med salt, grovmalen svartpeppar och tabasco
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.