Putsa filén och lägg den i en plastpåse tillsammans med marinaden. Skala och skiva rotsakerna. Späd skyn med grädde och smält ner osten i till en krämig sås
Jag hade egentligen tänkt göra en vanlig rödvinssås till den ugnsbakade nötytterfilén, men eftersom det stod en flaska med lite glögg kvar efter julens utsvävningar så bestämde jag mig för att sätta sprätt på såsen med den
Det här receptet på rostade rotsakermed couscous är en perfekt mitt-i-veckan-rätt. Ögonen går i kors efter en dag med übertung träning och jobb och jag ska snart gå och lägga mig och läsa senaste numret av Mer Smak som kom idag
Gräddkokt vitkål eller spetskål och savoykål för det funkar med nästan alla kålsorter. Nu när kålen är riktigt färsk är det ju supergott med den späda gröna kålen
Jordärtskocks- och potatisgratäng, en krämig sådan med västerbottenost, galet gott. Har ni testat en tryffelsky till balsamicomarinerad helstekt nötytterfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.