låt bli att röra på omeletten de första minuterna, när den börjar få lite form så prova skaka lite försiktigt på stekpannan och se till så den inte fastnat i pannan
Stek köttfärsen i stekpannan med en klick smör. Stek upp i stekpannan med köttfärsen. 200 g lätt crème fraiche medparmesan och vitlök. 200 g lätt crème fraiche medparmesan och vitlök
Omelett är snabb och enkel mat – en perfekt lunch tillsammans med grönsallad. När omelettsmeten är mer krämig en lös ovanpå läggs den rivna parmesanen på
Med en trädsked, bryt äggen. riven parmesan ost. parmesan osten jämt över hela. riven parmesan ost. med koksfett, stek broccolin, med paprika och vitlökspulver i ca 5 minuter
Servera med spaghetti, extra permesan, lite ketchup och sallad. Stek köttfärsen och pressa i vitlöken. Häll på resten av kryddorna, tomatpuré och buljongen
Låt omeletten ”stå till sig och ”stanna” i konsistens före du kär upp den i portionsbitar. Häll av och lägg ner i ugnsfast form tillsammans med den gröna blasten från en stor purjolök
Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg. sedan grädden och parmesanosten. Krydda med timjan och oregano och häll i buljongen och tillsätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.