Trots pulledpork-vågen som drog in förra året har vi fortfarande inte provat på att laga det själv så vi tänkte att nu var det dags även för oss att dra en gris
Nu till middagen som blev pulledporkmed coleslaw. Pulledporkoch coleslaw. Pulledpork. Idag har jag inte skött mig, jo maten har varit bra men har både ätit snickerskakor och ostbågar
Servera i hamburgerbröd eller tortillabröd med någon god yoghurtdressing (hackat äpple och senap eller limesaft och -skal), mera Texas Longhorn Steak Sauce, skivad rödlök, tomatskivor och salladsblad av någon knaprig typ
Sen fyllde jag dem med uppvispat creme fraiche som dressing och på bröden,riven vitkål, riven ost, stekt ägg, pulledpork, smörstekta majskorn med lite salt på, stekt paprika och tomat
Pulledporkmed äpple och chili. Pulledpork är ju väldigt smidigt att det – det klarar sig självt länge i ugnen och köttet blir så mört att det faller isär sådär riktigt smaskigt…
Den här gången på tjocka revben som först fått träffa en riktigt het panna i någon minut för att sedan förpassas i en vakuumpåse med kryddblandningen Smokey Sally (Mill & Mortar) och en relativt slät tomatsås
Gårdagen började sedan med ett träningspass med pappa på SATS och sedan var det bara hem för att fortsätta plugga, färga utväxten och baka hamburgerbröd till middagen
Ett nytt annolunda recept på "pulledpork", fast denna gång med kryddor ifrån det asiatiska köket. Koka upp valfria grönsaker i lättsaltat vatten och blanda med nudlarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.