50 gr jäst5 dl ljummet vatten 37°C0,5 dl olivoljaca 14 dl ljus lantbrödsmjöl2 tsk salt ev solrosfrön va 4 msk1 dl sirapSmula jästen och tillsätt fingervarmt vatten, så jästen löser sig
Dela sönder jästen och smula ner den i en bunke. Häll det ljumma vattnet i bunken. Rör om. Tillsätt salt, margarinet, all rågsikt och 6 dl av vetemjölet
Smula ner jästen i en bunke. Värm yoghurten i en kastrull eller mikrovågsugn till fingervärme, 37º. Häll lite av yoghurten över jästen och rör tills den löst sej
När det kommer till just köttgrytor så tycker jag väldigt mycket om den rustika sorten med stora matiga bitar och enkla ingredienser, och det är exakt vad denna grytan är
Dag 1. Smula ned jästen i en bunke. Häll i kallvatten och rör tills jästen löst upp sig. Häll ned grovhackade oliver, olja,brödsirap och salt och rör om ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.