Suovasgryta med potatismos och konjakslingonsylt.
Naturens skafferi
Naturens skafferi
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner:
  • 400 g suovas (Får man inte tag i riktig souvas kan man ta vanligt renkött, samt rökt sidfläsk för att få lite röksmak)
  • 2 morötter
  • 1 palsternacka Lite rotselleri (hade jag tänkt ha i, men glömde bort)
  • 1 liten gul lök
  • 100 g frysta kantareller.
  • 1-1,5 dl köttbuljong eller viltfond om du vill lyxa till det. Späd på så det täcker kött och rotsaker, fsat inte för mycket, det ska i grädde också.
  • 1,5 dl grädde
  • Rosmarin
  • Lagerblad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.