Det är inte så ofta det serveras korv här i huset nuförtiden, men ibland förekommer det faktiskt. Och köper man en korv av bra kvalitet och med hög kötthalt tycker jag det är helt okej emellanåt
*måste testa någon gång*Ugnskorven gjorde jag utan några extra finesser. Brukar ni göra ugnskorv. Gjorde den här klassikern igår, men med en liten tvist
Om vi nu ska fortsätta den här väderbloggen kan jag meddela att vädret i dag inte har varit lika dåligt som i går men inte heller lika fint som i förrgår
För någon dag sedan lagade jag spenatmos och korv på tvären i ugnen (ugnskorv). 1 paket HK blå, eller annan ugnskorv. 1 paket HK blå, eller annan ugnskorv
Tag skinnet av korven. Skär ett snitt längs med korven utan att det går igenom. Fräs lök och vitlök. Blanda med de andra ingredienserna till en röra som du lägger i korven
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.