Toppa sedan medsparrisen. Börja med att koka äggen till de är så kokta som du önskar. Denna gång bjuder jag på en sallad gjord på kallröktlax, kokta ägg och smörstekt sparris
Servera medlax, hyvlad parmesan, pinjenötter och en klick sås. Pensla sparrisen försiktigt med olja och stek den runtom i grillpanna några minuter på hög värme
Bred örtfärskosten på brödskivorna och lägg på lax, sparris och ägg. Smaka av med salt och peppar. Grilla sparrisen i några minuter i en grillpanna tills de blir lite mjuka
Och laxen var kallrökt och säkert importerad från Norge. Denna gång valde jag att göra en asiatisk och skandinavisk fusion genom att stoppa min sommarrullar medsparris och lax
Lägg upp laxskivorna på en tallrik. jag gjorde den som förrätt till oss i familjen, men kan tänka mig att den går bra som en god lunch med ett gott bröd till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.