Rimmad ugnsbakad skrei med brynt smör, färskriven pepparrot och sötpotatispuré
Skolkocken
Skolkocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 1 liter vatten
  • 3 msk salt
  • 15 gram smör
  • 3 msk salt
  • 1 liter vatten
  • till
  • 125 grader till
  • 55 grader
  • 25-30 minuter
  • 2 portioner
  • 600 gram sötpotatis
  • salt till kokvatten
  • 30 gram smör
  • 0,5 dl mjölk
  • 0,5 tsk salt
  • 1 nypa chilipulver
  • 2 portioner
  • 30 gram smör
  • 2 portioner
  • 50 gram pepparrot

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.