Glutenfri smörgåstårta
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g jäst (1 pkt)
  • 5 dl vatten
  • 1/2 dl flytande fett
  • 2 msk Pofiber
  • 2 tsk strösocker
  • 3/4 tsk salt
  • 9-11 dl glutenfri mjölmix
  • matfett
  • vatten eller olja
  • 2 hårdkokta ägg
  • 1 burk makrill i tomatsås (125 g)
  • 1/2 dl klippt dill
  • 2 msk chilisås
  • 1/2 dl majonnäs
  • 2 msk gräddfil
  • 50 g finskuret saltkött
  • 1 dl bostongurka
  • 1/2 dl majonnäs
  • 1 dl gräddfil
  • 75 g riven ädelost
  • 2 dl smältost
  • 1 dl gräddfil
  • 1 krm paprikapulver
  • rädisor, gurka och dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.