Glaserade revben med smak av ingefäraoch citronDu behöver. 1 stor bit ingefära, ca 4 cm. Koka revbenen i vatten tillsammans med delad morot och kvartad lök i cirka 2 timmar • Kolla att köttet är mört genom att sätta in en köttgaffel i det. Skiva ingefäranoch vitlöksklyftorna • Lägg alla ingredienser utom dijonsenap och peppar i en kastrull, koka upp och sjud i cirka 8 minuter • Tillsätt dijonsenap, rivet citronskal och svartpeppar • Ta av från värmen. Ta revbenen ur vattnet • Mixa morötterna och hälften av löken med lite av buljongen och vänd ner detta i glazen • Skär revbenen i bitar och pensla dem med glazen • Sätt in i ugnen på 225° i cirka 15 minuter • Pensla revbenen ett par gånger under stektiden. 1 stor bit ingefära,
Lägg i soya. Add soy. Shrimp & Peanut filling / Fyllning med Räkoroch Jordnötter. These dumplings were made with two different fillings, Shiitake mushroom, garlic and scallion, and shrimp, scallions and peanuts
Smaksätt det med honung, kanel, salt, peppar , ingefäraoch apelsinzest. De blir härligt kladdiga och kompletteras perfekt av den fräscha vintersalladen
Ginger lime chicken. Eftersom ingefära är temat på Månadens middagstips och det inte skadar att stärka immunförsvaret inför hösten, färsk ingefära är ju t ex en populär ingrediens i örtte och huskurer, så kan jag inte låta bli att leta spännande recept med färsk ingefära i
På bilden ser ni en enkel pasta med räkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar. Det har ju blivit många bakverk på bloggen den senaste tiden, jag har hur mycket som helst som jag vill fylla på här i receptarkivet och idag tyckte jag att det var dags för en maträtt
Rör ner kokosolja, fishsauce, jordnötssmör, limejuice, ingefäraoch låt allt sjuda några minuter. Marinera räkorna en stund i kokosolja, salt, chili flakes och vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.