Garnera med färska bär och eller choklad. Smörj och mjöla en form. Gör därefter vitachokladmoussen. Sätt en anslagsring eller liknade runt kakan, gärna klädd på insidan med ett bakplåtspapper
En vecka över tiden kom hon med buller och bong. Garnera med resterande hallon. Precis som chokladmousse i portionsform är den söt och fluffig, men hallonen ger en liten syrlig brytning
Ulrik han serverade hallonparfait till efterrätt, Micke serverade saffranspannacotta och här hemma smaskade vi på en choklad- och Bailey's pannacotta medvitchokladmousse
Vispa grädden och vänd bestämt ned i en tredjedel av grädden med luftiga tag i den smälta chokladen. Vänd sedan bestämt ner grädden lite i taget med luftiga tag till en mousse
Bred ut ett lager limecurd på tårtbotten, sedan brer du på vitchokladmoussen. Blanda den varma purén med resten av jordgubbsmixen och rör om ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.