Idag åker jag på semester i en vecka och ska passa på att koppla av ordentligt så därför kommer det inte bli något bloggande innan jag är tillbaka igen
Om någon undgått att förstå det så kan jag säga det igen. jag älskar bröd. -) Gärna bröd som är enkla att göra och som inte kräver timmar av jäsning och knådning
Julen närmar sig med stormsteg och det känns faktiskt ganska mysigt. ) Julborden är bokade och det blir två stycken för mig i år, ett traditionellt och ett med asiatiskt tema
50 g kallpressad kokosolja eller fin rapsolja1 dl turkisk yoghurt2 stora ägg - mina vägde 155 g tillsammans1 dl fint mandelmjöl1 dl brunt hirsmjöl1 dl rårismjöl1 msk fiberhusk½ tsk salt1½ tsk bikarbonatSmält kokosoljan i vattenbad, och låt svalna lite men inte stelna
Inte kan man göra så mycket vettigt precis, när man just har blivit mormor för första gången. När jag läste på Linneas blogg om Mormors kolakakor insåg jag i alla fall att det var på tiden att jag också gjorde mormorskakor
Sempers glutenfria mjölmix fungerar bra i dessa väldigt goda, enkla och populära kakor. Receptet som jag utgått från hittade jag på en trevlig blogg som heter Hanna & Astrid
Jag är så TRÖTT på glutenfritt bröd som inte smakar någonting. Mixer i all ära, men eftersom de flesta är baserade på majs- eller potatisstärkelse (jag äter inte vetestärkelse), smakar de verkligen ingenting