Servera sorbén i höga glas tillsammans med en liten myntakvist. Mixa alla ingredienser i en hushållsmixer, rör om lite då och då så att mixern kommer till att blanda ordentligt
Dock har det vart väldigt dåligt med uppdatering så kände att jag behövde uppdatera lite. Fick med lite goda korvar samt ett olivbröd och två surdegsbröd
Till och med min kräsna man älskade den. Det är en créme brûlée med dulche de leche, en hallonsorbé, lite färska hallon samt lite glutenfricrunch under sorbén
Många har skrivit i olika medier om den förskräckliga snön… Men jag tycker att det är härligt. Hallå, det är bara Mars månad och förra året hade vi drivvis med snö ända in i April
Jag tycker att det är en ypperlig idé och vill så klart gärna vara med för september månad. Och jag lovar dig att även den novisa i köket kan slänga ihop den här sorbén, kanske till och medmed ögonen förbundna
Efter det plöjde vi genom Jeppis utbud med butiker, obligatoriskt att gå till Blossom och kolla på alla fina inredningssaker och underbara Oddmolly plagg
Klä botten och kanter i en större (fryst) metallskål med vaniljglass så att det formas en grop. Spola utsidan av den lilla skålen snabbt med hett vatten och lägg hallonsorben i gropen i den stora skålen med vaniljglass
Börja med att blanda i den mindre mängden av florsocker samt juice, vill du ha sötare eller lösare konsistens blandar du bara i mer av florsocker och/eller juice
Helgen har varit toppen med Matmässan, goda vänner, mkt skratt och prat, en hel del vinprovning både på matmässan och på hemmaplan och massor av god mat så klart
Lämna mig ensam med min chokladfondant tack och nej du får inte smaka. Dessutom är den svår att misslyckas med, för oavsett om den blir så fast eller så krämig som du tänkt dig så är den lika god ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.