Ugnsbakade majskycklingbröst med gorgonzolasmakande blomkåls- och brysselkålsstomp
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 fina, färska majskycklingbröstfiléer ca 175 g 1 tsk smulad, torkad timjan
  • 1 tsk smulad, torkad körvel
  • finrivet skal av en tvättad citron - helst ekologisk
  • rejält med vitlökssalt från kvarn - alternativt vanligt salt + lite vitlökspulver
  • vitpeppar från kvarn - några rejäla kvarnvarv
  • lite olivolja
  • 6 - 8 romanticatomater
  • 250 g blomkålsbuketter
  • 200 g brysselkål
  • ½ - 3/4 dl grädde
  • 40 g gorgonzola

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.