Hoppas att alla haft en fin Midsommarafton, och att ni vaknat pigga och förväntansfulla - antingen ni nu har lagt sju sorters blommor eller kavaljerer under huvudkudden
Rödbeta passar så otroligt bra ihop med choklad, så jag var tvungen att prova kombinera det i den här gluten ochmjölkfriakladdkakan med en röd kaffetopping
Men nu blir det alltså kladdkaka, i en både glutenfri och mjölkfri tappning. Jag får kort och gott återkomma lite senare under dagen med lite utförligare rapport
Inte lätt att bjuda på nåt men denna smulpaj blev både gluten och mjölkproteinfri. Dela matfettet i tärningar och finfördela det med mjölet till det blir en kletig deg
Häll ner övriga ingredienser och blanda väl. Smörj och bröa en form. 2 dl strösocker50 g mjölkfritt margarin1 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker1 krm salt2 - 3 msk kakao2 dl vetemjöl1 dl havredryckmjölk- och äggfritt ströbröd till formenRör ihop socker och margarin
Denna kladdkaka blir inte så söt som vanligt men smakar desto mer choklad. Blanda allt väl, häll upp i smord form och ställ in i nedre delen av ugnen på 200grader i ca 10 min
Ta honung, kokossocker, dadelsirap eller lönnsirap) 4 msk kakao (helst raw) 1 tsk bakpulver Kör allt i en blender häll i muffinsformar och grädda i ca 10-20 min på 150 grader
Rör ihop äggen och sockret. Blanda i mixen och kakaon. Häll över smeten i pajformen, ställ på nedersta falsen och grädda i cirka 30 min i 150° varm ugn
Det har förstås spekulerats vilt i vilka frågor som skulle avhandlas och dryftas vid hans och statsminister Reinfeldts superhemliga möte i Rosenbad igår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.