Curry, curry, curry. Curry sitter inte helt fel. Currymarinerad kycklingfilé som blir ugnsbakad tillsammans med paprikastrimmel och currysås tillagad från kycklingskyn såväl som lite ris
Igår var jag ute på staden för att fira en av mina bästa vänners 30-årsdag. Himmelsk start med universums finaste Bellini längst upp i skrapan på söder (vit persikopuré, en hutt persikolikör och en hel flöjt med Veuve Clicquot, mycket ömt ihoprört)
Vi har länge varit fantaster av Heston Blumenthal och alla hans påhitt. En av hans intressanta tv-serier heter “In search of perfection” och jag tror till och med att den går på TV i dagsläget, vet dock ej tid och plats
Igår bakade jag de här grymt goda kladdkakemuffinsen. De var det godaste på länge. Jag har än så länge bara ätit dem nybakta, men enligt Matplatsen så ska de vara som bäst lite halvtinade
Jag är verkligen inte gjord eller rättare sagt mina fötter gillar inte va ute och springa, känner mig klumpig, rumpan och brösten dallrar plus alla dessa sneda trottoarer med gropar överallt gör så jag bara får ont i knäna och fötterna
Lägg filéerna i en ugnsform, krydda dem med lite salt och peppar. Blanda ihop creme fraichen, den turkiska yoghurten och kryddorna, den hackade chilin och vitlöken i en burk
Skär kycklingen i små bitar och stek i massa smör. Skär paprikan i små bitar och lägg i. Häll i båda burkarna crème fraiche och rör om tills det smält ihop och blivit varmt
Jag har cannelloni, fullkornscouscous och arborioris - så någon typ av risotto blir det i alla fall i veckan och jag tar tacksamt emot tips på vad jag ska fylla mina cannellonirör med