Smaka av med salt, vitpeppar och muskot och tillsätt sedan ramslöken. Ramslöken är i säsong på våren men eftersom den går att torka kan man njuta av den tillsammans med de rotsaker som är i säsong nu på hösten… mycket angenäm kombination
4 600 g torskfilé 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 2 msk smör 140 g bacon 200 g champinjoner 1 msk smör 1 skalad strimlad rödlök 1/2 msk balsamvinäger salt och peppar 1/2 dl bladpersilja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
tina kungskrabbaoch pilgrimsmusslor i kylen över natten. TipsAtt göra egen majonnäs är enkelt, se bara till att alla ingredienser har samma temperatur och börja med att tillsätta oljan droppvis
Krydda torskryggen med salt och vitpeppar. Stek på båda sidorna i en stekpanna med smör. Dra kastrullen från värmen och blanda ner dill, finrivet skal från citron och yoghurt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.