En god och enkel röra som kan serveras till kött, fisk eller vegetariska rätter, eller som dipp. Man kan helt enkelt ha den till allt, utom kanske efterrätt
En riktigt enkel och smarrig kaka. Tar nästan ingen tid alls att göra, men god är den. 1 paj 2 dl mjöl 2 msk socker 100 gr smör 3 stora, syrliga äpplen (jag använder aroma) 1 dl pecannöt 40 gr smör kanel kardemumma 1 dl socker skär äpplena i klyftor och stek den i panna med smör
Det blev en liten festmåltid häromdagen som blev riktigt lyckad. Tyvärr var inte min butternut squash tillräckligt mogen, så purén fick inte riktigt den smak jag hade tänkt, annars smakade allt riktigt gott
Jag har uppmärksammat att det här med redning kanske inte alltid är en självklarhet. Många känner sig osäkra på hur man ska göra och jag tänkte därför reda (ursäktar ordvitsen) ut begreppen lite
Så här gör jag mina musslor. Det bästa med hösten är de fantastiska kantarellerna. Man kan göra mycket kul med dessa svampar, men det absolut godaste är ändå en hederlig vanlig kantarelltoast med gräddstuvade kantareller
Igår var mitt kylskåp ett tomt gapande hål och likaså var min mage, men någonting har man ju ändå alltid hemma så efter lite rotande bestämde jag mig för att det fick bli en enkel pasta