Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Lägg det strimlade köttet i en bunke med soya, kalvfond och vitlök. Låt marinera 15 minuter. Fräs purjolök, champinjoner och paprika i en stekpanna med smör
Ett vardagsalternativ till tacos. Tacoköttfärs blandat med krossade tomater, majs och crème fraiche. Häll röran över pastarör, toppa med en ostsås och gratinera tacolådan i 15 minuter
Här kommer ett superbra tips om man vill piffa till kycklingfilén. Snabbt och enkelt. Jag ville egentligen ha tomatskivor i receptet men hade inga tomater hemma
Oj vad den här da'n gick fort, tycker att jag precis klev upp. Jag har städat mest hela dagen, tog en paus vid lunch för att förbereda middagen genom att steka köttet, dvs det absolut tråkigaste när det gäller matlagning