Bara för att det är kanelbullens dag idag behöver man ju inte äta just kanelbullar. Antingen testar man att grädda kanelbullarna på ett nytt vis eller så kan man testa en ny fyllning
Det blev lite blåbärsbullar som jag tänker ta med mig till jobbet. Blåbärsbullar ca 40 st. Grädda i 250 grader tills bullarna fått fin färg, ungefär 6-8 min. Blåbärsbullar ca 40 st 50 g jäst
De här bullarna kanske inte ser så imponerande ut. Låt jäsa i bullformar i sisådär 20 minuter, pensla med uppvispat ägg, strö över lite pärlsocker och grädda sedan bullarna i 225-250 graders ugn i ungefär 5 minuter eller tills bullarna har fått fin färg. 5 minuter eller tills bullarna har fått fin färg
Bakade senast Leilas blåbärsbullar, mycket goda. BlåbärsbullarIngredienser 1 Vetedeg med kardemumma. Låt bullarna jäsa utan bakduk till dubbel storlek, cirka 40 minuter. Grädda bullarna gyllene, i cirka 10 minuter
Dela den i 12 bitar och rulla till bullar. Lägg bullarna på en bakpappersklädd plåt och låt dem jäsa övertäckta i 20 minuter. Låt bullarna jäsa i 10 minuter
Vispa ihop ägg, salt och lite vatten och pensla bullarna försiktigt. Låt bullarna svalna. Blanda florsocker med lite vatten till halvrinnig konsistens och ringla sedan över bullarna
Har nämligen gjort bullar. Bullar är livskvalitet och det utan konkurrens godaste bakverk jag vet. Åter till bullarna, som ju faktiskt är livskvalitet, trots allt
Egentligen är det bullar med philadelphiafyllning i, men eftersom Andreas inte är speciellt förtjust i den sortens ost så valde jag att göra vaniljfyllning istället och herre min skapare så goda dom blev